Verhuisbedrijf Van Dam Winterswijk

Meer over verhuisbedrijf Winterswijk

Voor het verhuisbedrijf in de regio Winterswijk bent u bij Verhuisbedrijf Van Dam aan het juiste adres. Verhuisbedrijf Van Dam heeft haar vestigingen in Doetinchem, Terborg en Lichtenvoorde en verricht sinds 1844 alle soorten verhuizingen. Als verhuisbedrijf is Van Dam uitgegroeid tot het oudste en meest gerenommeerde verhuisbedrijf van Nederland.

De hoofdvestiging van Verhuisbedrijf Van Dam is Doetinchem, aan de Innovatieweg 36 waar ook de 1ste overdekte opslagcontainer terminal gevestigd is van Oost-Gelderland. De vestiging in Lichtenvoorde ligt op steenworp afstand van Winterswijk. Als enige verhuisbedrijf in Doetinchem, het middelpunt van de Achterhoek, worden alle verhuizingen aangestuurd ondersteund met onze vestiging in Lichtenvoorde. Naar alle windstreken waar ook ter wereld dus ook van en naar Winterswijk worden verhuizingen tot een goed einde gebracht. Met vestigingen in Doetinchem, Terborg en Lichtenvoorde hoeft u in Winterswijk niet verder te zoeken naar een verhuisbedrijf. Het verhuisbedrijf dat zich bezig houdt met verhuizingen : klein en groot, jong en oud, nationaal en internationaal ondersteund met eventueel opslag van uw inboedel, inventaris, archieven in speciale opslagcontainers gelegen in een 24-uurs verwarmde, verzekerde, beveiligde, schone en droge opslagcontainer terminal te Doetinchem.

Particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, kantoorverhuizingen voor overheden worden met de inzet van gediplomeerd personeel en de juiste materialen professioneel uitgevoerd. Bekroond met de Koninklijke titel “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”, het hoogste kwaliteitspredikaat wat een bedrijf in Nederland kan behalen, ondersteund met de juiste Achterhoekse mentaliteit, bent u er zeker van dat uw verhuizing zorgeloos wordt uitgevoerd. Mocht u na het lezen van onze andere webpagina’s een geheel vrijblijvende verhuisofferte ontvangen bel Verhuisbedrijf Van Dam, voor Winterswijk kunt u bellen naar : 0314-342024 of stuur gewoonweg een e-mail.

Meer over verhuisbedrijf Winterswijk

Contactgegevens

Bezoekadres:
Innovatieweg 36
7007 CD Doetinchem

Postadres :
Postbus 22
7060 AA Terborg

Doetinchem

Tel. 0314 - 342024
Fax. 0314- 390838

Terborg

Tel. 0315-323928

Lichtenvoorde

Tel. 0544 - 373030
(voorheen Aloys Roemaat Verhuizingen)

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER